Hulst Maatwerk


Design your own!

Maatwerk is onze specialisatie en onze passie! We zijn er zeer ervaren en bedreven in. Dat is belangrijk, want alleen dan kun je ieder lichaamskenmerk goed vertalen in een perfect passend pak of jasje.


We noemen het Design your own, want naast het feit dat het maatwerk is, kun je bij ons je pak, jasje, broek of overhemd zelf samenstellen naar eigen stijl en smaak. Er is keuze uit honderden stoffen van Italiaanse wevers, tientallen voeringen, knopen en overige opties zoals gekleurde stiksels en geborduurde initialen die van jouw pak en gepersonaliseerd pak (of shirt of kolbert) maken.


Voor aanstaande bruidegoms is er tevens een speciaal pakket met trouwstoffen en trouwvoeringen. De levertijd is ongeveer 4 weken. Uiteraard slaan wij alle gegevens van dit pak op, zodat we een volgende keer precies de maten en modellen weten.


En de prijs? Die valt reuze mee! Vanaf € 499,00 leveren wij u een prachtig gepersonaliseerd kostuum, een overhemd al vanaf € 129,00. Loop eens binnen om vrijblijvend door de keuzes en mogelijkheden te bladeren. De meeste mensen zijn aangenaam verrast!